ΠΡΟΣΟΧΗ! Θέλετε να μιλάτε ελεύθερα στο τηλέφωνο χωρίς το φόβο ότι σας παρακολουθούν; Ελέγχουμε τη συσκευή του σταθερού η κινητού σας τηλεφώνου με τους υπερσύγχρονους ανιχνευτές ραντάρ F1066.

Τηλεφωνική Παρακολούθηση | Τηλεφωνοπροστασία | Ντετέκτιβ Χριστοδούλου

Τηλεφωνική παρακολούθηση είναι η δυνατότητα παρακολούθησης των κινήσεων οποιουδήποτε έχει πάνω του ένα κινητό τηλέφωνο όπου σύγχρονες οι μέθοδοι παρακολούθησης και υποκλοπής δεδομένων, βασίζονται σε ηλεκτρονικά μέσα και σε λογισμικό υποκλοπής. Τα «συστήματα παρακολούθησης» μπορούν να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις οποιουδήποτε, για περιόδους ημερών, εβδομάδων ή ακόμα και ετών. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, παρατηρείται αύξηση στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις ατόμων (όπου η πλειοψηφία των κρουσμάτων αφορά στη συζυγική παρακολούθηση) και επιχειρήσεων (όπου οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν στην εμπορική και βιομηχανική κατασκοπία).

Αν και είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι υπάρχει τηλεφωνική υποκλοπή υπάρχουν κάποιες ενδείξεις.  Λόγου χάρη, στον αναλυτικό λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, θα πρέπει να ελέγχονται τυχόν διπλές χρεώσεις διότι το λογισμικό παρακολούθησης κάνει χρήση sms για να ειδοποιήσει αυτόν που παρακολουθεί την πιθανότητα συνομιλίας για την καταγραφή της. Επίσης ένα δείγμα μπορεί να αποτελέσει και η γρήγορη αποφόρτιση της μπαταρίας του κινητού που προέρχεται από τον ίδιο τον κοριό που την αποδυναμώνει.

Τα Διεθνή Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου με την πολυετή εμπειρία τους στον χώρο τους, με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα μπορούν να παρέχουν τηλεφωνική προστασία, δηλαδή την άμεση και ολοκληρωτική εξουδετέρωση των υπηρεσιών παρακολούθησης και υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε!