Απιστία & Μοιχεία - Διαζύγια | Γραφεία Ερευνών Χριστοδούλου

Η απιστία και η μοιχεία (δηλαδή αθέτηση της συζυγικής πίστης) είναι μια έννοιες και πράξεις που με την πάροδο των χρόνων έχουν αλλάξει μορφή. Έτσι στη σύγχρονη εποχή η απιστία (και η μοιχεία) δεν θεωρείται μόνο η άμεση σεξουαλική επαφή με κάποιο άλλο άτομο εις βάρος ενός συντρόφου η συζύγου αλλά και η ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων και εικόνων μέσω των τηλεφώνων ή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της κοινωνικής δικτύωσης.

Η απιστία (ή η μοιχεία) είναι ένας βασικός λόγος διάλυσης μια σχέσης η του γάμου ενός ζευγαριού. Αποτελεί μια μάλιστα επώδυνη συναισθηματικά διαδικασία η οποία οδηγεί στην απώλεια της εμπιστοσύνης, δημιουργώντας μεγάλα ψυχολογικά τραύματα και οδηγεί σε μη αναστρέψιμες συνέπειες.Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στις μέρες μας. Οι λόγοι είναι διάφοροι: η ηθική/κοινωνική κρίση, αποτυχία του γάμου και προσπάθεια διαφυγής από αυτόν, σεξουαλική στέρηση ή εξάρτηση κλπ.

Αυτές οι υποθέσεις χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό και αίσθημα εμπιστοσύνης μεταξύ του ερευνητή και του απατημένου συντρόφου η συζύγου. Σε περίπτωση αμφιβολιών για του έτερον ήμισυ και προσωπικής αβεβαιότητας εμπιστευτείτε τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου. Μετά από εξονυχιστική έρευνα της καθημερινότητας και των δραστηριοτήτων του  συντρόφου ή του συζύγου σας, λειτουργώντας πάντα με μεγάλη ακρίβεια, αξιοπιστία και εχεμύθεια, τα γραφεία και οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες τους, θα σας παρέχουν μια πλήρη ενημέρωση αποδεικτικών στοιχείων.  Η πολυετή εμπειρία των γραφείων  και των συνεργατών τους θα είναι ο πιο πολύτιμος «σύμβουλος» για εσάς και τις σχέσεις σας!