Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη | Γραφείο Ερευνών Θεσσαλονίκη

Ως η αφετηρία της επιτυχημένης πορείας των Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών Χριστοδούλου,  η Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να αποτελεί την «κορωνίδα» των δραστηριοτήτων του.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχεις αύξηση της εγκληματικότητας σε όλα τα επίπεδα. Στις κλοπές-διαρρήξεις, στα οικονομικά εγκλήματα, στη κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, στη δράση πορτοφολάδων κλπ. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο νομός Θεσσαλονίκης παρουσιάζει δείκτη τετραπλάσιο από το μέσο εθνικό όρο σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική εκμετάλλευση, φαινόμενο που σχετίζεται με τη γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης και τις υψηλές μεταναστευτικές ροές που διέρχονται από αυτήν με κατεύθυνση από Βορρά προς Νότο.

Ο Ντετέκτιβ  Χριστοδούλου ως γέννημα θρέμμα της «Νύμφης του Θερμαϊκού» βρίσκεται στην προνομιακή θέση να γνωρίζει και την παραμικρή  πτυχή και λεπτομέρεια της πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και των υπόλοιπων δήμων του νομού και έχοντας πολυετή εμπειρία στην διαλεύκανση και διευθέτηση εκατοντάδων δυσεπίλυτων υποθέσεων εντός και εκτός Ελλάδας, εγγυάται την επιτυχημένη και αποτελεσματική εξυγίανση και σωστή αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων (όπως η φθορά ιδιοκτησίας, εξακρίβωση διεύθυνσης, το bullying,  η τηλεφωνοπροστασία, η αναζήτηση αγνοουμένων, η παρακολούθηση ατόμων, η εξωσυζυγική δραστηριότητα, ταυτοποίηση πατρότητας, ναρκωτικά κλπ), που μπαίνουν κάτω από το «μικροσκόπιο» του ιδίου και των άριστα καταρτισμένων συνεργατών του.